Вбивство музиканта Олександра Дерев'янка: прокуратура розкрила подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство музиканта Олександра Дерев'янка: прокуратура розкрила подробиці

Вбивство музиканта Олександра Дерев'янка: прокуратура розкрила подробиці
Джерело:  online.ua

Відомого українського музиканта Олександр Дерев'янко, який пропав без безвісти 22 листопада, вбили. Його тіло правоохоронці знайшли 5 грудня і вже затримали підозрюваних. У Київській міській прокуратурі повідомили, що Дерев'янко вбили з метою заволодіння майном 65-річного самотнього киянина, а саме його грошима, двома квартирами та іншими матеріальними цінностями. Після вбивства підозрювані намагалися заховати тіло музиканта, заливши його бетоном в підлозі гаража. Фото і подробиці про вбивства Олександра Дерев'янка повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

 Олександр Дерев'янко (фото з соцмереж)

Підозрюють у вбивстві Дерев'янко двох чоловіків 1985 і 1989 року народження. 22 листопада зловмисники, перебуваючи в квартирі потерпілого, де він викладав уроки музики, завдали йому тілесних ушкоджень, після чого задушили. Після скоєння вбивства, підозрювані заволоділи правовстановлюючими документами на квартири, які належать музикантові. Щоб приховати сліди злочину, злочинці обмотали тіло вбитого чоловіка поліетиленовими пакетами і ковдрою, а потім вивезли в один з гаражних кооперативів в Київській області. У підлозі гаража вони хотіли залити тіло убитого музиканта бетоном, щоб його ніхто не знайшов.

"За результатами проведених розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити зловмисників та затримати їх. Тепер їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального праворушення, передбаченого п. 6 п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України. До суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають. Встановлюються можливі спільники підозрюваних. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі ", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, Олександр Дерев'янко - відомий музикант і аранжувальник. Він працював з багатьма українськими топовими артистами, включаючи Тіну Кароль. Також Олександр займався музикою з дітьми.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві зник безвісти Олександр Дерев'янко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?