Вбивство музиканта улюбленої групи Путіна: версію про Донбас спростували
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство музиканта улюбленої групи Путіна: версію про Донбас спростували

Вбивство музиканта улюбленої групи Путіна: версію про Донбас спростували
Джерело:  stopfake.org

У Слідчому комітеті Росії спростували версію про те, що  вбивство бас-гітариста групи "Любе" Павла Усанова пов'язано з його висловлюваннями про Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Стопфейк.
За словами голови управління СК РФ Володимира Маркіна, "слідство може констатувати, що версія про конфлікт на грунті розбіжності в поглядах на ситуацію на Донбасі не знайшла свого підтвердження. Поки підтверджується версія конфлікту на грунті особистої неприязні".
Як відомо, музикант з «улюбленої групи Путіна» отримав черепно-мозкову травму і пізніше помер в лікарні.



19 квітня російські ЗМІ написали про те, що причиною конфлікту стали висловлювання гітариста про Донбас і нібито на цьому грунті він посварився з українцями в одному з підмосковних барів.
Про причетність українців до смерті Усанова з посиланням на слідчих, зокрема, повідомили МК.RU і Utro.ru.



"Джерело, близьке до слідства, повідомило, що перед смертельною сутичкою Усанов посварився з двома українцями, і темою конфлікту стала ситуація на Донбасі", - заявили в МК.ру.
Про те, що причиною конфлікту в барі стала тема Донбасу, в своєму блозі написав російський політик і письменник Захар Прилєпін, затятий прихильник президента РФ Володимира Путіна і "русского міра", який був знайомий із музикантом.
"Паша сидів в барі, обговорював якраз ті самі теми, що і ми з ним обговорювали, - Донбас. У нас це боліло з ним - і, нічого приховувати, говорили і говоримо ми про це часто. У кафе був хтось, кому, судячи з усього, розмова не сподобалася. Пашу підійшли і вдарили по голові. Ззаду", - зазначив Прилєпін.
19 квітня пост зі звинуваченнями на адресу українців опублікувала офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.



"Права людини їм подавай, цінності європейські, повагу. Не буде вам ні цінностей, ні поваги, поки не припините людей стріляти на майданах, палити в будинках профспілок і вбивати в барах за національно-ідеологічною ознакою", - написала вона.
Пізніше цю інформацію також поширили деякі українські видання.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано відео з бару, де побили Усанова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?