Вбивство музиканта улюбленої групи Путіна зв'язали з темою Донбасу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вбивство музиканта улюбленої групи Путіна зв'язали з темою Донбасу

Вбивство музиканта улюбленої групи Путіна зв'язали з темою Донбасу
Джерело:  online.ua

Російський письменник і прихильник президента РФ Володимира Путіна Захар Прилєпін, повідомив, що причиною  побиття бас-гітариста групи "Любе" Павла Усанова, який помер в лікарні від травм, стала тема Донбасу .

Про це повідомляє ONLINT.UA з посиланням на РЕН ТВ.

"Паша сидів в барі, обговорював якраз ті самі теми, що і ми з ним обговорювали - Донбас. У нас це боліло з ним - і, нічого приховувати, говорили ми про це часто", - зазначив письменник.

За словами Прилєпіна, одному з присутніх в кафе не сподобалася розмова.

"Пашу підійшли і вдарили по голові. Ззаду. Обличчям до обличчя з ним вбивця мав куди менше шансів. Паша міг за себе постояти. Підсумок: перелом основи черепа і внутрішньомозкова гематома", - розповів письменник.

Дану інформацію в блозі - , в свою чергу, прокоментувала в Facebook одіозна речник МЗС Росії Марія Захарова.

"Права людини їм подавай, цінності європейські, повагу. Чи не буде вам ні цінностей, ні поваги, поки не перестанете людей стріляти на майданах, палити в будинках профспілок і вбивати в барах по національно-ідеологічною ознакою. Спочатку інтенсивна реабілітація від націоналізму, потім все інше. Інакше - клінічна смерть від отруєння самими собою ", - написала вона.

Нагадаємо, Павла Усанова жорстоко побили 2 квітня в Дмитрівському районі Підмосков'я, звідки його відвезли в НДІ імені Скліфосовського, де він помер.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  соліст "Любе" Микола Расторгуєв в грубій формі висловився на адресу колег по сцені, які мають проукраїнську позицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?