Вбивство Нємцова: РосЗМІ розкопали нові відомості про його подругу
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство Нємцова: РосЗМІ розкопали нові відомості про його подругу

Вбивство Нємцова: РосЗМІ розкопали нові відомості про його подругу
Джерело:  L!fe #шоу

Українка Анна Дурицька, яка була подругою  російського опозиціонера Бориса Нємцова і стала свідком його вбивства, отримала серйозну психологічну травму і була змушена звернутися за допомогою психіатра.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.
Як повідомили журналісти видання, Анна Дурицька спостерігається у психіатра, до фахівця вона звернулася після приїзду з Москви, так і не зумівши оговтатися від шоку і перебуваючи в стані постійної депресії.
Рідні дівчини побоювалися, що вона може накласти на себе руки.
Жінку вже кілька разів викликали в якості свідка у справі про вбивство Нємцова, але вона так і не побувала на жодному із засідань.

Читайте також: У мережі з'явився фільм про вбивство Нємцова, Путін там теж є: опубліковано відео
"У Анни дійсно все дуже погано з психічним здоров'ям. Найменші спогади про Бориса Юхимовича - і вона впадає в істерику", - заявив російським журналістам неназваний близький друг сім'ї.
У свою чергу, мати Дурицької заявила, що її дочка більше ніколи не поїде в Росію.
Російські пропагандисти прийшли до висновку, що сім'я українки нібито вважає: вона може остаточно збожеволіти, якщо їй регулярно нагадувати про трагедію.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські ЗМІ видали божевільний фейк про СБУ і вбивство Нємцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?