Вбивство Окуєвої під Києвом: Кадиров прокоментував підозри в причетності
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство Окуєвої під Києвом: Кадиров прокоментував підозри в причетності

Вбивство Окуєвої під Києвом: Кадиров прокоментував підозри в причетності
Джерело:  РІА Новини

Лідер Чечні Рамзан Кадиров, який підозрюється в замовленні вбивства учасниці АТО чеченського походження Аміни Окуєвої, заперечує звинувачення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Убитій Окуєвій присвятили прем'єру "Кіборгів": з'явився трейлер

Кадиров закликав не шукати ведмежий слід, стоячи перед самим ведмедем, і заявив, що за вбивством Окуєвої стоять спецслужби України. "Хто породив, той і вбив", - сказав він.

На думку чеченського лідера, таким чином Україна одночасно могла позбутися Окуєвої, знайти привід для нових звинувачень проти Росії, а також "відвернути увагу" країн Заходу від мітингів у центрі Києва.

Як повідомляв ONLINE.UA, автомобіль Аміни Окуєвої і її чоловіка Адама Осмаєва розстріляли 30 жовтня в Глевасі під Києвом, жінка померла від вогнепального поранення голови.

Правоохоронці вважають інцидент замовним убивством, виконаним спецслужбами Росії для дестабілізації обстановки, або ж за розпорядженням Рамзана Кадирова, проти якого пішов Осмаєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?