Вбивство посла РФ в Туреччині: росіян попередили про страшне
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство посла РФ в Туреччині: росіян попередили про страшне

Вбивство посла РФ в Туреччині: росіян попередили про страшне
Джерело:  online.ua

Після  вбивства російського посла у Туреччині  цілком ймовірно, що публічні страти росіян набудуть масового характеру.
Таку думку у своєму блозі на ONLINE.UA висловив політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.
На його думку, слова вбивці російського посла, "Не забудьте Алеппо! Не забудьте Сирію!" можуть загрожувати Росії справжнім джихадом за її участь в сирійській війні.
"Так, за 250 років джихадов Росії не звикати до дій воїнів Аллаха. Ось тільки попередні 250 років моджахеди (учасники джихаду) оперували незрівнянно меншими ресурсами", — підкреслив експерт.


Читайте також: Вбивтво посла у Туреччині: в Росії знайшли привід задіти Порошенка

Голобуцький назвав "досить імовірним", варіант, коли "страти росіян онлайн будуть продовжуватися".


"І ніхто не гарантує, що це не будуть масові страти. А до речі, адже досі не скасований джихад чеченців за все військово-каральні кампанії РФ проти них", - додав він.


Політтехнолог зазначив, що "джихад, та ще оголошений державі, в якому правовірних більше, ніж православних, — це дійсно проблема, там немає позначеної межі "ось, далі цього ми не зайдемо, більше нас не цікавить".


При цьому ставлення українців до вбивства російського дипломата, "тим більше в день загибелі наших бійців від російських куль і снарядів, — це останнє, що повинно хвилювати росіян".


"Врешті-решт, наша базова парадигма не змінилася: "...кохайтесь від нас!". Просто залишити нас у спокої – і до РФ у нас залишаться тільки приватні претензії щодо компенсацій і репарацій", - резюмував Голобуцький.


Більше  читайте в блозі на ONLINE.UA — Цілком вірогідно, що страти росіян онлайн продовжуватимуться: про вбивство посла РФ у Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?