Вбивство російського солдата у Вірменії: з'явилися нові подробиці і фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство російського солдата у Вірменії: з'явилися нові подробиці і фото

Вбивство російського солдата у Вірменії: з'явилися нові подробиці і фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явились деякі подробиці із життя російського військовослужбовця Дмитра Ялпаєва, якого було вбито у вірменському Гюмрі, де розташовано частину ЗС РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.

Читайте також: У Вірменії озвучили вирок російському солдату-вбивці

Стало відомо, що 21-річний солдат служив за контрактом кінологом, а у військовій частині мав гарну характеристику.

"Він був зразковим, відмінним хлопцем - як людина та солдат. Ми служили в учбовій частині в підмосковному Дмитрові, кінологами були, потім почали розподіляти - його в Гюмрі розподілили. Наприкінці травня 2015 року він поїхав у Вірменію, — розповів військовослужбовець Олександр Богданов.

Також стало відомо, що затриманий чоловік, якого підозрюють у скоєнні вбивства, пройде психіатричну експертизу.

"Чоловік був демобілізований з армії в березні нинішнього року через проблеми з психічним здоров'ям. Він фігурував у кримінальній справі. В його відношенні призначена судово-психіатрична експертиза, — повідомили в правоохоронних органах.

Як відомо, у вірменському місті Гюмрі базується 102-а російська військова база.

Нагадаємо, в січні 2015 року російський військовослужбовець Валерій Пермяков вбив в одному з будинків Гюмрі сім’ю з семи осіб, пізніше його засудили до довічного ув’язнення.

У червні 2015-го року в Гюмрі був убитий російський військовослужбовець Іван Новіков. У вбивстві зізнався його товариш по службі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?