Вбивство Шеремета: поліція показала найважливіші відео і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Шеремета: поліція показала найважливіші відео і фото

Вбивство Шеремета: поліція показала найважливіші відео і фото
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи відкрили важливу інформацію з розслідування убивства журналіста Павла Шеремета.
Про це заявив глава МВС України Арсен Аваков в ході прес-конференції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
Новий глава Нацполіції Сергій Князєв показав кадри, зняті камерами спостереження, на яких видно, що в різний час і в різних місцях навколо місця проживання Шеремета були одні й ті ж люди, уважно розглядали камери відеоспостереження на прибудинковій території. "Своєю поведінкою ці люди зацікавили слідство, - підкреслив він. - Зазначені особи могли стежити за потерпілим, його транспортом, або планувати маршрут відходу або підходу при закладці вибухового пристрою і здійснення його детонації".
Читайте також: Уби вство Шеремета: поліція озвучила нові подробиці
"На нічному відео зафіксовані особи, які закладали вибухівку в автомобіль, а також їх маршрут руху. Вперше злочинці фіксуються на Ярославовому Яру, повертаються на вулицю Івана Франка, де особа, схожа на жінку, закладає вибухівку під автомобіль, це займає близько 10 секунд. Після цього чоловік з жінкою повертають на вулицю Липинського, проходять вулицю Гончара і вулицю Бульварно-Кудрявську", - розповів Князєв.
Начальник Нацполіції також зазначив, що за годину до скоєння вбивства Шеремета камери зафіксували жінку, що маскується перукою та окулярами. Вдалося встановити місце, де вона імовірно могла зробити детонацію вибухівки.
"Через кілька хвилин та ж жінка йде в зворотному напрямку по вулиці Липинського, обходить місце скоєння злочину, далі в метро", - підкреслив Князєв.




Як повідомляв ONLINE.UA, автомобіль журналіста Павла Шеремета вибухнув вранці 20 липня на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?