Вбивство Шеремета: у Авакова видали нові подробиці справи
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Шеремета: у Авакова видали нові подробиці справи

Вбивство Шеремета: у Авакова видали нові подробиці справи
Джерело:  news.liga.net

В.о. глави Нацполіціі Вадим Троян, коментуючи чутки про те, що він  причетний до організації спостереження за журналістом Павлом Шереметом  перед його вбивством, заявив, що злочинці зробили такий вкидання для відволікання уваги.
Про це Троян сказав в інтерв'ю журналу "Фокус", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Ліга.net.
"Ми допускаємо, що виконавці злочину зробили таке вкидання, щоб відвернути увагу. Більше я нічого не можу сказати. Триває слідство", – зазначив поліцейський.
"В результаті службового розслідування стало ясно, з якої IP-адреси надійшли повідомлення про "стеження", яку я нібито організував. В результаті людина, яка розсилала повідомлення, давала свідчення Нацполіціі", – додав він.
За його словами, проросійські ЗМІ рознесли цю новину протягом години, що свідчить про зацікавленість РФ справою Шеремета.
"Коли я був у відпустці, п'ять газеток і інтернет-порталів проросійської спрямованості підхопили цю новину і поширили її протягом якоїсь години", - заявив Троян.
Він додав, що Шеремет був другом полку "Азов".
"Я прекрасно знав його. Він пропонував свою допомогу в роботі над майбутнім політичними проектом екс-командиру "Азова" Андрію Білецькому. Навіщо мені було спостерігати за ним?" – зазначив в.о. Нацполіціі.
Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 20 липня  в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МакДональдс". Авто належало керівникові "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?