Вбивство Шеремета: у Авакова зробили гучне зізнання
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Шеремета: у Авакова зробили гучне зізнання

Вбивство Шеремета: у Авакова зробили гучне зізнання
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк вважає, що на перших етапах розслідування справи про убивство журналіста Павла Шеремета була зроблена велика помилка, що значно зашкодило слідству.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Шкіряка телеканалу "112 Україна".
"Прийнято рішення закрити інформацію, тому що на перших етапах розслідування була зроблена велика помилка, і це завадило слідству. Проводиться титанічна робота, і наполегливо працюють слідчі ГПУ і Нацполіції, робиться все необхідне, що від них залежить", - заявив Шкіряк.
Він також додав, що не сумнівається в тому, що нові висновки у справі Шеремета, надані американським Федеральним бюро розслідувань, допоможуть слідству.
"У тому, що вони (висновки ФБР - Ред.) допоможуть слідству, сумнівів немає, а вже яким чином це буде використано, я думаю, що це питання, яке ми зможемо згодом побачити, коли будуть результати розслідування", - сказав Шкіряк.

Читайте також: У бивство журналіста Шеремета: з'явилися гучні деталі і версії
Раніше повідомлялося, що експерти ФБР привезли в Україну висновки з дослідження відеоматеріалів у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.
Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху його автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівникові інтернет-видання "Українська правда" Олені Притулі, проте її самої в авто не було.
Поліція кваліфікувала вибух авто з Шереметом як умисне вбивство.
22 липня в мережі з'явився відеозапис з камер спостереження, на якому зафіксовано, ймовірно, момент закладки вибухівки під авто журналіста.
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив тоді, що публікація відео нашкодила слідству.
Як повідомляв ONLINE.UA, в.о. глави Нацполіції Вадим Троян, коментуючи чутки про те, що він причетний до організації спостереження за журналістом Павлом Шереметом перед його вбивством, заявив, що злочинці зробили таке вкидання для відволікання уваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?