Вбивство Шеремета: у Деканоїдзе повідомили про головні труднощі слідства
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Шеремета: у Деканоїдзе повідомили про головні труднощі слідства

Вбивство Шеремета: у Деканоїдзе повідомили про головні труднощі слідства
Джерело:  Укрінформ

Перший заступник голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе Вадим Троян заявив, що найважче в розслідуванні справи про убивство журналіста Павла Шеремета- це зрозуміти мотив злочину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Ми копаємо не тільки щодо того дня, а протягом багатьох днів, і у нас з'являється багато додаткової інформації. Коли ми зрозуміємо, що у нас глухий кут, ми про це оголосимо. Але поки у нас є прогрес, ми нічого не будемо говорити, тому що це може зашкодити слідству", - сказав він в інтерв'ю виданню.
Троян розповів, що слідство ведуть чотири групи.
"Є основна група, яка знає всі нюанси, і є групи, які працюють у вузьких напрямках. Одна група працює з вибухівкою, друга - по свідках, третя - по відео, а четверта якраз по розробках. Основна група займається опитуванням свідків", - повідомив заступник голови Нацполіції.
За його словами, свідків у справі про вбивство Шеремета стає все більше. Говорячи про складність цього злочину, Троян зазначив, що найважче зрозуміти його мотив.
"Найскладніше зрозуміти мотив вбивства. Коли не знаєш, який мотив, не знаєш куди "копати", виходить занадто багато версій, і кожну потрібно відпрацювати", - заявив він.
Нагадаємо, вранці 20 липня Павло Шеремет загинув в Києві в результаті вибуху автомобіля. На думку генпрокурора Юрія Луценка, основною версією вбивства є професійна діяльність журналіста.
Як повідомляв ONLINE.UA, слідчим у справі вбивства журналіста нададуть тимчасовий доступ до інформації мобільних операторів МТС Україна, Київстар та lifecell, а також до відеозаписів з камер готелю "Опера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?