Вбивство Шеремета: в Офісі генпрокурора приголомшили новинами
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство Шеремета: в Офісі генпрокурора приголомшили новинами

Вбивство Шеремета: в Офісі генпрокурора приголомшили новинами
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка наголосив, що розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета триває в активній фазі, однак розкрити подробиці неможливо. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За його словами, немає інформації, яку можна розголосити.

"З того, про що можна публічно сказати, поки що нічого. Робота проводиться, проводиться активно, наші прокурори постійно працюють зі слідчими з Національної поліції, але з того, що можна було б публічно озвучити, поки що нічого немає", - стверджує Рябошапка.

Нагадаємо, Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок підриву автомобіля. Транспорт належав Олені Притулі — очільниці видання "Українська правда".

У грудні 2019 року правоохоронці затримали підозрюваних — подружжя ветеранів АТО Грищенків, музиканта й військовослужбовця Андрія Антоненка, Яну Дугарь та Юлію Кузьменко.

Силовики вважають, що підозрювані намагалися вбивство відомого журналіста нібито дестабілізувати ситуацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку лютого президент Володимир Зеленський оголосив, що чекає на результати розслідування справи Шеремета. Відповідальний за цей процес — міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Також йдеться про розслідування вбивства Катерини Гандзюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?