Вбивство Шеремета: з'явилося нове важливе відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Шеремета: з'явилося нове важливе відео

Вбивство Шеремета: з'явилося нове важливе відео
Джерело:  YouTube

У мережі опубліковане нове відео з моментом закладання вибухівки під автомобіль журналіста Павла Шеремета, який злетів у повітря 20 липня в центрі Києва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Національної поліції.

На роліку, опублікованному правоохоронцями, які займаються розслідуванням вбивства Шеремета, чітко з різних ракурсів видно, як двоє людей наближаються до машини журналіста і на кілька секунд схиляються над нею.

Крім того, слідство зуміло розібрати деякі риси обличчя підозрюваних, які вдалося побачити на камерах відеоспостереження.



За словами старшого прокурорської групи Генпрокуратури Андрія Шевченка, встановлено, що зріст підозрюваного чоловіка — 168-175 см, він носить "іспанську" борідку, а його напарниця — на 5 см нижча, її зріст — близько 163-168 см.

У момент закладання вибухівки на підозрюваному була кепка, а на його напарниці — капюшон.

При цьому директор департаменту карного розшуку Національної поліції Дмитро Головін зазначив, що підозрювані не приховували своїх обличь, передає  Українська правда.

На його думку, це означає, що вони або не місцеві, або не бояться наслідків скоєння злочину.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  слідчі назвали чотири основних версії, які вони відпрацьовують у процесі розслідування вбивства Шеремета.


Напередодні у мережі з'явилися кадри відеоспостереження, на яких видно можливих убивць Шеремета.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковано відео, на якому видно, як двоє людей закладають вибухівку під автомобіль Шеремета.


Нагадаємо,  Національна поліція оголосила винагороду у 200 тис грн за будь-яку інформацію щодо вбивства Павла Шеремета.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?