Вбивство сина депутата: затримані отримали підозру
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство сина депутата: затримані отримали підозру

Вбивство сина депутата: затримані отримали підозру
Джерело:  online.ua

Дві особи отримали підозру у зв'язку зі вбивством трирічного сина регіонального депутата В'ячеслава Соболєва у Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу прокуратури столиці.

За офіційними даними, кілери розробили спеціальний план для замаху на родину посадовця. Для цього вони влаштували засідку неподалік від ресторану у центрі міста.

"На виконання вказаного плану підозрювані орендували кімнату в хостелі неподалік вказаного ресторану. При цьому один з підозрюваних (виконавець) мав здійснити прицільний вистріл з балкону готельної кімнати, а інший, перебуваючи біля входу у ресторан, спостерігати за навколишньою обстановкою", - пояснили правоохоронці.

Наразі злочин класифіковано за п. 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 про вбивство малолітньої дитини за замовленням. Невдовзі у суд спрямують клопотання про арешт затриманих молодиків.

Нагадаємо, інцидент зі стріляниною у Києві стався ввечері у неділю, 1 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, джерела окремих українських медіа проінформували, що правоохоронні органи з'ясували особу замовника жорстокого вбивства. Найближчим часом його нібито буде затримано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?