"Вбивство" української журналістки: в поліції прокоментували скандальний фейк
Категорія
Події
Дата публікації

"Вбивство" української журналістки: в поліції прокоментували скандальний фейк

"Вбивство" української журналістки: в поліції прокоментували скандальний фейк
Джерело:  online.ua

У неділю, 24 грудня, на особистій сторінці відомої української журналістки Ірми Крат з'явилося повідомлення про її вбивство. У поліції проведуть перевірку за даним фактом, так як повідомлення про смерть Крат є фейком.

Про це повідомив речник Головного управління Національної поліції України в Полтавській області Юрій Сулаєв, передає ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Читайте також: Разом з людьми в камуфляжі у центрі Києва затримали активістку: з'явилося відео

Офіційний представник Нацполіціі підкреслив, що за минулу добу в місті Гадяч, де за даними фейкового повідомлення було вбито журналістку, не було зафіксовано жодного вбивства.

Нагадаємо, Ірма Крат прославилася в Україні під час Євромайдану - вона вела прямі трнасляціі з місця подій в ефірі власного онлайн-каналу. У 2014 році її затримали бойовики "ДНР" в Слов'янську як шпигунку. Через кілька місяців журналістку звільнили з полону. У 2016 році Ірма Карт стала учасницею групи активістів, які намагалися підпалити російське посольство в Києві.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії продовжили арешт українському журналісту Павлу Грибу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?