Вбивство Вороненкова: РосЗМІ викрили в нелюдському фейку
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Вороненкова: РосЗМІ викрили в нелюдському фейку

Вбивство Вороненкова: РосЗМІ викрили в нелюдському фейку

Теща  вбитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова  Людмила Максакова не давала інтерв'ю кремлівському пропагандистському виданню Лайф і не "дякувала Богові за вбивство зятя".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.
Таку заяву зробили колега Людмили Максакової по театру Марина Єсипенко, а також її невістка Катерина Добриніна.
"Ми розмовляли з Людмилою Василівною, і вона сказала, що обурена цією статтею. Максакова каже, що інтерв'ю нікому не давала. Людмила Василівна, наскільки я знаю, віруюча людина. Вона не могла вимовити такі слова", - розповіла Єсипенко виданню.
Читайте також: В Україні розкрили хитрий хід росЗМІ щодо Вороненкова
Перша дружина сина Максакової підтвердила цю інформацію в коментарі до одного з постів вдови Вороненкова Марії Максакової в Facebook.
"Я свідок - не говорила вона такого! Вона взагалі не говорила з журналістами в ці дні! Телефон відразу вимкнула, а на домашній Лєна відповідала!" - написала Добриніна.
За її словами, пропагандисти Кремля також перекрутили слова російського актора і близького друга Людмили Максакової Станіслава Садальського, який нібито назвав "радісну реакцію" тещі Вороненкова "захисною реакцією організму на стрес".


Нагадаємо, раніше російське видання Лайф написало, що теща Вороненкова прокоментувала його вбивство словами: "І слава Богу, а що з ним ще робити?"

Як повідомляв ONLINE.UA, вдова Дениса Вороненкова Марія Максакова має намір найближчим часом залишитися в Україні і заспівати в пам'ять про чоловіка українські пісні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?