Вбивство Вороненкова: у Авакова розповіли про помічника кілера
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Вороненкова: у Авакова розповіли про помічника кілера

Вбивство Вороненкова: у Авакова розповіли про помічника кілера
Джерело:  online.ua

Поліція веде розшук людини, яка брала участь у вбивстві екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова.
Онлайн-хроніку подій, пов'язаних із вбивством екс-депутата російської Держдуми у Києві читайте на ONLINE.UA
Про це заявив радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Зараз проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів для того, щоб затримати другу людину, яка брала участь в організації цього вбивства", - сказав він.
Читайте також: Як помер кілер Вороненкова: з'явилися драматичні подробиці
За словами Геращенко, вся інформація з цього питання є таємницею слідства, оскільки, якщо "її розповісти в прямому ефірі, то кілер, можливо, покінчить з собою або його хтось вб'є".
Тим часом, в мережі з'явилися повідомлення про злочин від очевидців вбивства.
"Чоловік, який убив Вороненкова, стояв тут, біля машини, чекав людини, яка йшла від бульвару Шевченка. Звідти прямував Денис Вороненков і його охоронець. Вони йшли з-за рогу і сюди були спрямовані постріли. Охоронець відреагував швидко, те, що бачили люди, нам розповідають, єдине, правда, одна куля пролетіла через дорогу по вулиці Пушкінській - там її знайшли", - заявив він.
При цьому свідок зазначив, що "охоронець присів на одне коліно і вже з такої позиції кричав про те, що там є вбивця, щоб його ловили, адже і сам він був поранений".
Інший очевидець додав, що через дорогу від місця події були поліцейські, які швидко прибігли на звуки пострілів, однак обидва були беззбройними.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше стало відомо, що вбивця Вороненкова мав при собі посвідчення учасника бойових дій на Донбасі, видане Нацгвардією України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?