Вчені назвали неочікувану небезпеку бороди
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали неочікувану небезпеку бороди

Вчені назвали неочікувану небезпеку бороди
Джерело:  online.ua

Вчені з США дослідили чоловічі бороди і виявили у ній патогенні мікроорганізми, навіть за умови належного догляду. Зазначається, що вони оглянули та оцінили стан борід чоловіків різного статуту та віку, передає ONLINE.UA з посиланнячм на Men’s Life.

Що цікаво, навіть у медичних працівників у бороді є бактерії.

"Якщо у чоловіка немає проблем з імунітетом, то організм може побороти вторгнення патогенів. Якщо ж імунітет ослаблений, то існує великий ризик висипань та запалень на шкірі, наприклад, дерматит.Вчені зазначили, що у волоссі можуть бути стафілококи і кишкові патогени. Це виникає через накопичення залишків їжі та виділень під час чхання та кашлю", - сказано в повідомленні.

За словами дослідників, щоб знизити ризик негативних наслідків, щонайменше раз у два дні ретельно мити бороду шампунем і кілька разів щодня розчісувати.

Як повыдомляв ONLINE.UA, нещодавно співробітники Науково-технічного університету Китаю розробили спеціальну технологію, яка дозволить людям неозброєним оком бачити у темряві — її вже випробували на мишах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?