Вчені назвали несподівану користь регулярного сексу
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали несподівану користь регулярного сексу

Вчені назвали несподівану користь регулярного сексу
Джерело:  online.ua

Вчені з Великої Британії дійшли до висновку, що регулярне статеве життя (мінімум раз на тиждень) підвищує імунітет, а також зміцнює серцево-судинну систему. Що цікаво, щотижневі заняття сексом є хорошим антидепресантом і регулятором гормонів в організмі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Фахівці пояснюють, що причина такого позитивного ефекту криється в активному обміні речовин, який відбувається під час інтиму.

"Дослідження показало, що в середньому, за один статевий акт можна спалити 85 калорій. Також в організмі починає рясно виділятися гормон окситоцину, що впливає на статеві функції. Ще одним аргументом за регулярний секс є той факт, що ризик померти в найближчі десять років у чоловіків знижується на 50%", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що експеримент проводили останні 6 років. У ньому взяли участь чимало гетеросексуальних пар. Коли дослідження було завершене, вчені порадили вступати в інтимний зв'язок хоча б раз на тиждень. Однак половина жінок і дві третини чоловіків зізналися, що хотіли б займатися сексом частіше.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені знайшли ознаку ідеальних коханців. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?