Вчені назвали популярний продукт, який може вберегти від ожиріння
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали популярний продукт, який може вберегти від ожиріння

Вчені назвали популярний продукт, який може вберегти від ожиріння
Джерело:  online.ua

Експерти з жіночого коледжу гуманітарних наук Doshisha (Кіото) прийшли до висновку, що регулярне вживання рису може бути пов'язано з нижчим ризиком розвитку ожиріння. Для цього японським дослідникам довелося проаналізувати дані про раціон, способі життя і шкідливі звички жителів 136 країн, передає ONLINE.UA з посиланням на EurekAlert!.

В результаті дослідження було виявлено, що рівень ожиріння виявився істотно нижче там, де люди в середньому їли по 150 грамів рису в день. А от у людей, які цього продукту не їли або їли дуже мало, цей рівень був значно вищим.

"Крім цього враховувалися такі фактори, як поширеність ожиріння, середній рівень освіти, частка населення старше 65 років, ВВП на душу населення і витрати на охорону здоров'я.Виявилося, що загальне споживання енергії та інших чинників значно нижче в країнах, які споживають багато рису. Лідером з 473 грамами в день виявився Бангладеш, а, наприклад, Франція зайняла в списку 99 місце (15 грамів), США – 87-е (19 грамів)", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA писав про чотири методи, які допоможуть швидко та ефективно позбутися кількох зайвих кілограмів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?