Вчені назвали продукт, який продовжує життя
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали продукт, який продовжує життя

Вчені назвали продукт, який продовжує життя
Джерело:  online.ua

Вчені із Середземноморського неврологічного інституту Італії дійшли висновку, що гострий перець продовжує життя. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "EurekAlert!".

За словами дослідників, протягом восьми років вони спостерігали за 22 811 людьми. Виявилося, що ті, хто вживав червоний гострий перець чотири рази на тиждень і більше, вмирали від серцевого нападу на 40% рідше. Варто зазначити, що при цьому ризик смерті від порушення мозкового кровообігу виявився ще нижчим.

Фахівці наголосили, що при регулярному вживанні гострого перцю, ризик передчасної смерті знижується на 23%. При цьому, захисний ефект перцю не залежить від типу харчування. Окрім того, вчені планують визначити механізми, що лежать в основі дії червоного гострого перцю.

Нагадаємо, нещодавно експертка заявила, що прянощі не є ліками, і, незважаючи на їх користь, поки не існує клінічних доказів успішного використання приправ безпосередньо для лікування, однак деякі з них можуть допомогти легко позбутися зайвої ваги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський дієтолог  Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?