Вчені пояснили, чому жінки носять відвертий одяг
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені пояснили, чому жінки носять відвертий одяг

Вчені пояснили, чому жінки носять відвертий одяг
Джерело:  online.ua

Вчені з Австралії дійшли висновку, що жінки вдягають більш відверте вбрання, коли намагаються піднятися по соціальних сходинках і досягти вищого статусу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Daily Mail".

Це було з'ясовано в ході експерименту, у якому брали участь представниці 38 країн. ЗМІ повідомляє, що панянкам запропонували вибрати одяг для свого дебюту в гіпотетичному суспільстві. Після чого фахівці виявили, що жінки в економічно нерівних суспільствах використовували свою зовнішність, щоб вирватися вперед.

Отже, експерти дійшли висновку, що нерівність у доходах стимулює жінок використовувати свою привабливість як інструмент для просування.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю новину.

"Краса - головна зброя кожної жінки; черговий сексизм - жінка просто хоче бути привабливою, в першу чергу, для себе; у цьому є сенс; ми повинні визнати, що зараз у світі просто культ краси - головне картинка; це було зрозумілим і без всіляких досліджень", - коментують новину у мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  фітнес-модель Шонтель Дункан не змогла народити свого сина самостійно через сталевий прес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?