Вчені розповіли, коли варто народжувати дітей
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені розповіли, коли варто народжувати дітей

Вчені розповіли, коли варто народжувати дітей

Німецькі та британські вчені вважають, що жінкам потрібнонароджувати у зрілому віці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лента.Ru.

Вчені пояснили свої рекомендації тим, що при пологах взрілому віці діти виявляються здоровішими. Також такі діти отримують більш якіснуосвіту, оскільки мама має багатий досвід та можливості.

ЧИТАЙТЕ: Вчені назвали продукти, які допоможуть позбутися від зайвої ваги

Що стосується небезпеки пізнього материнства, то вченізаявили, що біологічні ризики відтісняються перевагами, пов'язаними з рівнеммедицини та освітою.

У своєму дослідженні автори використовували дані про понад1,5 мільйона шведських чоловіків та жінок, народжених в період з 1960 по 1991рік. Вчені вивчили взаємозв'язок між віком, ростом та масою тіла батьків ірівнем освіти дітей.

Наприклад, якщо матері відкладали народження дитини до 40років і більше, їхні діти мали високі шанси вступити до університету іотримувати там вищі оцінки в порівнянні з дітьми молодих батьків.

ЧИТАЙТЕ: Вчені знайшли рослину, яке вилікує рак

Як повідомляв ONLINE.UA,  вчені заявили про новий ефективний спосіб схуднення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?