Вчені розповіли, як знайти себе та своє покликання
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені розповіли, як знайти себе та своє покликання

Вчені розповіли, як знайти себе та своє покликання
Джерело:  online.ua

Вчені з Університету Райса в Техасі провели спеціальне дослідження, в результаті якого прийшли до висновку, що досвід життя за кордоном допомагає розібратися в собі, знайти покликання та стати більш творчим, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Зазначається, що в дослідженні брали участь 296 американців. Половина з них якийсь час жила за кордоном. Ці учасники частіше погоджувалися з твердженням "Я точно знаю, хто я і чого хочу".

"У наступному опитуванні з 263 особами результат повторився. На завершальному етапі дослідження вчені попросили 551 студента оцінити свої вміння вирішувати конфлікти, працювати в команді, приймати рішення, слухати інших і відстоювати свою позицію. Потім їх однокурсників попросили оцінити учасників з боку за тими ж критеріями", - сказано в повідомленні.

Вчені наголошують, що найвищі оцінки поставили собі і отримали від інших студенти, які довго жили за кордоном. Вони ж знали, чим хочуть займатися після навчання. Крім того, їх думка про себе співпала з оцінками оточуючих.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені розкрили секрет щасливих стосунків. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?