Вчені розповіли, які захворювання може спровокувати відсутність сніданку
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені розповіли, які захворювання може спровокувати відсутність сніданку

Вчені розповіли, які захворювання може спровокувати відсутність сніданку
Джерело:  online.ua

Китайські та американські вчені не рекомендують пропускати сніданки, адже якщо ви відмовляєтеся від їжі вранці, то вас чекають серйозні проблеми зі здоров'ям, передає ONLINE.UA з посиланням на Journal of the American College of Cardiology.

За словами дослідників, пропуск сніданку пов'язаний з підвищеним ризиком смерті від серцево-судинних захворювань. До таких висновків вчені дійшли, проаналізувавши дані з американського Національного дослідження стану здоров'я і харчування населення за 1988-1994 роки.

Що цікаво, в іншому дослідженні вчених з Бразилії, опублікованому в European Journal of Preventive Cardiology, повідомляється, що у людей, які пропускають сніданки, але щільно вечеряють перед сном, в 4-5 разів підвищено ризик передчасної смерті, стенокардії або повторного інфаркту міокарда через 30 діб після виписки зі стаціонару через настання серцевого нападу.

Раніше також стало відомо, що сніданок сприяє більш інтенсивному спалюванню вуглеводів під час тренувань і допомагає організму швидше засвоювати їжу після фізичних навантажень. До такого висновку прийшли британські дослідники університету Бата після наукового експерименту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  скільки днів має тривати ідеальна для здоров’я відпустка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?