Вчені розробили спосіб ідеального смаження млинців
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Вчені розробили спосіб ідеального смаження млинців

Вчені розробили спосіб ідеального смаження млинців
Джерело:  online.ua

Вчені з Нової Зеландії і Франції розробили оптимальну технологію підсмажування млинців, при якій вони виходять ідеально однорідними, передає ONLINE.UA з посиланням на Physical Review Fluids.

За словами експертів, ідеальний млинець має бути круглим, однакової товщини. Також він повинен бути рівномірно просмажений, з чим найчастіше виникають труднощі. Тісто дуже швидко прилипає до сковороди, якщо не наносити його розробленим способом.

"Якщо ви не хочете розбиратися в сполучених рівняннях, то запам'ятайте прості правила. Налийте тісто в центр сковороди, потім нахиліть її приблизно на десять градусів і чекайте, поки тісто не досягне краю. Тепер покрутіть нахилену сковороду, щоб тісто зробило коло і заповнило все дно . Продовжуйте кругові рухи і зменшуйте нахил до нуля", - йдеться в повідомленні.

У процесі дослідження вчені вирішили безліч складних рівнянь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український шоумен, радіо— та телеведучий Денис Жупник поділився з фанатами простим та надзвичайно смачний рецептом гаспачо. Відеоролик, на якому зафіксовано процес приготування страви, він розмістив на свої сторінці у Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?