Вчені сфотографували спіральну галактику - її потрібно побачити кожному
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені сфотографували спіральну галактику - її потрібно побачити кожному

Вчені сфотографували спіральну галактику - її потрібно побачити кожному
Джерело:  online.ua

Центр космічних польотів імені Годдарда, який входить у структуру американського космічного агентства NASA, показав неймовірну світлину спіральної галактики IC 2051, яку вдалося отримати за допомогою телескопа Hubble, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейське космічне агентство.

Варто звернути увагу на те, що IC 2051 знаходиться на відстані близько 85 мільйонів світлових років від Землі в напрямку до сузір'я Mensa. Галактика є спіральною, у неї є смуга із зірок - і вона схожа на "літаючу тарілку".

"Фантастика! на неї можна дивитися вічно; всесвіт набагато прекрасніший, ніж нам здається; надіюся, це не останнє фото цієї галактики - хотілося б побачити ще; чудовий кадр; NASA дивує кожний день; навіть не віриться, що така краса існує; неймовірне фото", - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Фото: wattsupwiththat.com

Нагадаємо, у NASA планують найближчими роками здійснити кілька місій на Місяць. Кульмінацією стане відправлення людської експедиції 2024 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше NASA презентувало два різновиди скафандрів, якими будуть користуватися учасники місячної місії. Йдеться про важкий костюм для вивчення поверхні супутника та легкий варіант для роботи на борту корабля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?