Вчені знайшли досі невідому істоту і назвали її Дональдом Трампом - кумедне фото
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені знайшли досі невідому істоту і назвали її Дональдом Трампом - кумедне фото

Вчені знайшли досі невідому істоту і назвали її Дональдом Трампом - кумедне фото
Джерело:  online.ua

Вченим вдалося виявити досі невідому науці істоту-амфібію, яка нічого не бачить і занурюється в ґрунт. Їй дали латинську версію імені Дональда Трампа - Dermophis donaldtrumpi, передає ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Вказано, що назву для тваринки обрав голова компанії EnviroBuild Ейден Белл, який купив це право на аукціоні за 25 тисяч доларів.

"Маленьку істоту знайшли в Панамі. Вона без ніг і має звичку ховати голову в пісок. На думку Белла, така поведінка тварини дуже схожа на реакцію американського президента на глобальне потепління. Трампа вже неодноразово жартома порівнювали з різними тваринами – з отруйною пухнатою гусінню, золотим фазаном і навіть назвали на його честь моль", - сказано в повідомленні.

Як відомо, останнім часом зміна клімату завдає великої шкоди американцям – від лісових пожеж до повеней, і ситуація продовжує погіршуватися. Однак Трамп на відповідну доповідь уряду США заявив: "Я в це не вірю!".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією  під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?