Вчені знайшли найефективніший спосіб продовжити життя
Категорія
Світ
Дата публікації

Вчені знайшли найефективніший спосіб продовжити життя

Вчені знайшли найефективніший спосіб продовжити життя
Джерело:  online.ua

Вчені з Університету штату Джорджія довели корисність голодування. Окрім того, вказано, що саме воно допомагає ефективно продовжувати життя та рятує від багатьох захворювань, передає ONLINE.UA з посиланням на EurekAlert.

За словами дослідників, хімічні сполуки, які виробляються організмом під час голодування, омолоджують організм. Обмеження споживаних калорій продовжує роботу органів серцево-судинної системи.

"При голодуванні і низькокалорійних дієтах в печінці утворюється β-гідроксибутират, який регулює зв'язок між кількістю калорій, що потрапляють в організм, і темпом старіння.Бета-гідроксимасляна кислота має ефект омолодження ендотеліальних клітин, з яких складається поверхня кровоносних і лімфатичних судин", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вчені переконані, що вивчення даного механізм допоможе в майбутньому створити імітацію ефекту β-гідроксибутирата і знизити захворюваність на серцево-судинні хвороби, Альцгеймера і рак.

При голодуванні не потрібно застосовувати особливих зусиль над собою. Щоб досягти максимального ефекту і не зашкодити здоров'ю - використовуйте наступні схеми:

  • 24-36 годин – 1 раз в тиждень;

  • 3 доби на місяць;

  • 7 днів на 3 місяці.

Нагадаємо, раніше вчені з Університету Суррея у Великій Британії заявили, що пізній сніданок і рання вечеря сприяють зниженню ваги. Це підтвердили результати багатьох експериментів, які провели науковці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський дієтолог Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?