Вчені: зовнішність впливає на успішність
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені: зовнішність впливає на успішність

Вчені: зовнішність впливає на успішність
Джерело:  Настрій

За результатами дослідження вчених з Державного Університету Метрополітан, привабливі студентки найчастіше отримують гарні оцінки. Примітно, що успішність студентів-хлопців від зовнішнього вигляду не залежить, передає  Настроение.

Фахівці показали незалежним експертам фотографії з документів дівчат і молодих людей старше 18 років. Експерти оцінювали привабливість студентів. Потім дослідники проаналізували дані про успішність студентів. Виявилося, дівчата, чия привабливість була нижче середнього, вчилися значно гірше.

Причому, ці представниці прекрасної статі отримували погані оцінки тільки на очних курсах, коли викладачі бачили студентів. При дистанційному навчанні зовнішність на середній бал не впливала. Попередні дослідження показали, що привабливість підвищує продуктивність. Однак, судячи з усього, це не так. Мабуть, справа в дискримінації. Вчені побоюються, що упередження оточуючих заважають таким дівчатам не тільки під час навчання, а й на роботі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?