Вебінар «Біозміцнення імунітету»: які чинники впливають на формування імунної відповіді організму
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вебінар «Біозміцнення імунітету»: які чинники впливають на формування імунної відповіді організму

Вебінар «Біозміцнення імунітету»: які чинники впливають на формування імунної відповіді організму
Джерело:  online.ua

Самоізоляція — спосіб уповільнити епідемію, проте захист кожного залежить у першу чергу від власного імунітету. Про те, як максимально зміцнити свій імунітет, щоб у разі зараження перенести хворобу без симптомів або ж без наслідків для організму, буде йти розмова під час безкоштовного вебінару «Біозміцнення імунітету» 10 квітня о 19-00, організованого компанією UA StemCell, яка є найбільшою платформою в Східній Європі по організації клітинної терапії в Україні для пацієнтів з усього світу (США, Європи, Азії), повідомляє ONLINE.UA.

Під час вебінару будуть розглянуті питання зміцнення імунітету сучасними біотехнологіями, такими як імунотерапія та за допомогою терапії стовбуровими клітинами. Зміцнення імунітету — найефективніший метод індивідуального захисту від вірусу, а біозміцнення - це можливість активізувати імунітет зсередини на клітинному рівні.

Для безкоштовної участі у вебінарі «Біозміцнення імунітету», який проходитиме 10 квітня о 19-00 (за київським часом) необхідно пройти реєстрацію за посиланням. Під час вебінару учасники матимуть змогу задавати питання у коментарях та отримати відповіді щодо зміцнення імунітету як для здорових людей, так і для тих, хто знаходиться в групі ризику (60+ років, людей з соматичними захворюваннями та ін.).

Вебінар «Біозміцнення імунітету» проходитиме за участі Володимира Грицика, невролога, нейрохірурга, спеціаліста з клітинної терапії медичного центру Deva Clinique, який надасть відповіді на наступні питання:

  • Які чинники впливають на формування імунної відповіді організму?

  • Які показники розгорнутого аналізу крові говорять про стан вашого імунітету?

  • Яким є вплив імунотерапії на стан вашого імунітету та у чому полягають особливості підшкірного і інтраназального введення на прикладі результатів пацієнтів?

  • Як проходить імунопрофілактика стовбуровими клітинами — біозміцнення імунітету для захисту від вірусів?

  • Які переваги лікування стовбуровими клітинами наслідків вірусних захворювань? У чому полягає вплив клітинної терапії на легеневу тканину, серцево-судинну і репродуктивну системи, а також відновлення функцій головного мозку?

Компанія UA StemCell є найбільшою платформою у Східній Європі з організації клітинної терапії в Україні для пацієнтів з усього світу (США, Європи, Азії та ін.), до команди якої входять практикуючі експерти з лікування стовбуровими клітинами, лікарі-координатори, які допомагають підібрати програму і профільну клініку. Мета проекту — допомогти кожному зміцнити свій імунітет, щоб зберегти здоров'я у час загрози вірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?