Ведуча "Орла і решки" потрапила у серйозне ДТП: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ведуча "Орла і решки" потрапила у серйозне ДТП: з'явилися фото і відео

Ведуча "Орла і решки" потрапила у серйозне ДТП: з'явилися фото і відео
Джерело:  Instagram

Відома телеведуча, зірка тревел-шоу "Орел і решка" Леся Нікітюк на зйомках програми потрапила у серйозне ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram "Орла і решка".
Подорож по Новій Зеландії почалося з неприємного інциденту.
Читайте також: Зірка першого українського фентезі знаходиться в критичному стані після ДТП
По дорозі у місто Квінстаун автомобіль, в якому Леся була разом зі знімальною групою, намагаючись уникнути зіткнення з іншою машиною, перекинувся. Виявилося, що винуватець ДТП не зміг зробити маневр на вузькій дорозі і виїхав на сусідню смугу.


"Друзі! Уперше в житті ми потрапили в аварію усією групою. Машина зараз лежить на боці. Усі живі, усе нормально. У мене, по ходу, зламаний ніс. Я його не відчуваю", - повідомила зірка.


На щастя, в результаті аварії серйозно ніхто не постраждав. Ведучій Лесі Никитюк медики діагностували сильне забиття носа.
Нагадаємо, з 12 лютого на телеканалі "Інтер" стартував новий сезон знаменитого тревел-шоу "Орел і решка". Після багатомісячного випробування "Крогосвітка" ведучі Регіна Тодоренко і Леся Нікітюк знову відправляються у подорож. У "щасливому" 13-му сезоні проекту вони відвідають найбільш райські і найпекельніші куточки нашої планети.
У проекті "Орел і решка. Рай і пекло" телеглядачів чекає знайомство з чарівними тропічними курортами і найбільш торошними місцями на Землі.
Як повідомляв ONLINE.UA, днями  Леся Нікітюк показала, як у неї в Камбоджі обгоріли ноги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?