Ведучий Євробачення розповів про родинні зв'язки з солістом групи O.Torvald
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ведучий Євробачення розповів про родинні зв'язки з солістом групи O.Torvald

Ведучий Євробачення розповів про родинні зв'язки з солістом групи O.Torvald
Джерело:  Viva!

Один з ведучих Євробачення-2017 Володимир Остапчук

зізнався в родинних зв'язках із представником України на конкурсі - солістом рок-гурту O.Torvald. Женя Галич є хрещеним батьком 4-річної дочки шоумена.


Про це розповів Остапчук в інтерв'ю для

Viva.ua

, повідомляє ONLINE.UA.


"Один хресний тато Емілії - Женя Галич (фронтмен гурту O.Torvald), другий - Олександр Божков, продюсер "Кварталу 95", - зізнався ведучий.


Читайте також

:

O.Torvald

і Руслана виступили на вечірці Євробачення-2017 Лондоні: з'явилося відео


На питання журналіста, як він оцінює шанси свого кума на Євробаченні, Остапчук відповів:


"Ну, як ми зрозуміли, Женя Галич - мій кум. Але відбір ми проходили неупереджено і в різний час. Що ж, я винен, що у мене такі талановиті друзі? Вважаю, що єдина рок-група (а я дуже люблю таку музику) на цьому конкурсі Євробачення точно всім запам'ятається. Я вірю в їх успіх. Але це конкурс, і переможе той, хто зможе отримати серця всієї планети. А те, що хлопці, як мінімум, гідно представлять країну, я в цьому впевнений. Go O .Torvald! І не слухайте букмекерів. Вони, як синоптики: помиляються один раз, але кожен день. А уявляєте, якщо переможуть? Це буде прокляттям для наших чиновників! Євробачення ніколи звідси не поїде. Це ж стільки роботи для міста і країни!" - підкреслив Володимир.


До слова,

букмекери гурту O.Torvald пророкують лише 27 місце

.


Нагадаємо, співведучими Остапчука на Євробаченні в Києві стануть Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко.


Відзначимо, що Тимур Мірошниченко буде коментатором конкурсу в Україні, а його колеги - вести телемости, спілкуватися з глядачами і, найголовніше, оголошувати результати.


Як повідомляв ONLINE.UA,

недавно українська телеведуча і співачка Оля Цибульська заінтригувала спільним фото з ведучими Євробачення-2017, натякнувши на можливе приєднання до чоловічої команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?