Величезний синій пеніс прикрасив будівлю у Стокгольмі
Категорія
Культура
Дата публікації

Величезний синій пеніс прикрасив будівлю у Стокгольмі

Величезний синій пеніс прикрасив будівлю у Стокгольмі
Джерело:  The Local

Шведська художниця намалювала синій пеніс висотою з п'ятиповерховий будинок на жилій будівлі у центрі Стокгольма.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Local.

Кароліна Фальхолт, яка створила цей мурал, сказала, що дуже сподівається на спонукання до мислення навіть у тих людей, які обурені її творчістю.

"Вони повинні подумати над тим, чим так засмучені, а потім поговорити про це. Секс дуже важливий, але він завжди був надто бридким для обговорення", - заявила вона, коли арт-об'єкт був представлений в Кунгсхольмені.

Читайте також: У Туреччині оголосили 2018 рік “Роком Трої”

Пеніс був намальований на "законній стіні для графіті", що була створена організацією Kollektivet Livet, а це означає, що консультуватися з жителями не було необхідності.

Фальхолт викликала немало шуму навколо себе у Нью-Йорку в грудні, коли намалювала подібне в рожевому, помаранчевому і червоному кольорах на стіні в Іст-Сайд Манхеттена. Мурал був стертий за декілька днів через масові скарги жителів навколишніх будівель.

Фолкхольт сподівається, що жителі Стокгольма будуть більш прихильними: "Я думаю, що, можливо, їй дозволять залишитися тут, щоб люди зрозуміли моє повідомлення і почали обговорювати свою сексуальність і свободу".

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, У Києві відкрилася наймасштабніша виставка до Великодня-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?