Велике ДТП з поліцією сталося в Харкові: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Велике ДТП з поліцією сталося в Харкові: опубліковані фото

Велике ДТП з поліцією сталося в Харкові: опубліковані фото

Увечері 4 травня в Харкові сталося потрійне ДТП за участю автомобіля патрульної поліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook патрульної поліції Харкова
"Сьогодні близько 21:30 на вулиці Шевченка-317/1 сталося ДТП за участю автомобілів ВАЗ 2113, Volkswagen і службовим автомобілем патрульної поліції. Встановлено, що автомобіль ВАЗ рухався по вулиці Шевченка з боку вулиці Тахіаташської в напрямку вулиці Героїв Праці, в цей час в зустрічному напрямку рухався автомобіль Volkswagen, позаду їхав службовий автомобіль Toyota Prius", - йдеться в повідомленні поліції.
Повідомляється, що за попередніми даними, ВАЗ виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen, потім врізався в службовий автомобіль патрульної поліції, після чого ВАЗ викинуло на трамвайні колії.
Постраждалих немає. На водія автомобіля ВАЗ складено протокол по ст. 124 КУпАП.
Раніше повідомлялося, що  в Києві на Видубичах сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинули два молодих автогонщика.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?