Великий чин з відомства Насірова спійманий на хабарі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Великий чин з відомства Насірова спійманий на хабарі: з'явилися фото

Національна поліція України
Великий чин з відомства Насірова спійманий на хабарі: з'явилися фото

У Києві на хабарі в 270 тисяч гривень спіймали чиновника фіскальної служби, частину хабара він повинен був передати керівництву профільного управління.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нацполіцію.
Головного державного ревізора-інспектора Державної фіскальної служби в м. Києві затримали сьогодні, 24 березня, за хабар чиновник пообіцяв знизити в кілька разів суму штрафу.
Співробітники Нацполіції отримали інформацію, що посадові особи одного з управлінь фіскальної служби Києва вирішують питання про зменшення штрафних санкцій за виявлені ними правопорушення. В рамках перевірки інформація підтвердилася.
"На одному з підприємств співробітники управління ГУДФС в Києві проводили аудиторську перевірку, в ході якої були виявлені порушення. За результатами аудиту підприємству було нараховано штрафні санкції. За певну винагороду фіскали пообіцяли знизити їх розмір в кілька разів. Сума «подяки» - неправомірної вигоди - 270 тисяч гривень", - повідомили в Нацполіції.

Читайте також: " Справа Насірова" потягне на дно "смотрящего" за українськими митницями Геннадія Романенка - ЗМІ
Правоохоронці також повідомили, що зустріч державний ревізор-інспектор призначив недалеко від місця свого проживання. Отримані 270 тисяч гривень, він повинен був передати керівнику управління.
Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков висловив думку, що поки не відбудуться "корінні зміни" в ДФС, подібні ситуації повторюватимуться.
"А ви говорите ДФС добили .. розвал роботи .. .. аж ні, су ** ні діти," працюють ".. і ніщо їх не бентежить особливо .. поки стара система залишається колишньою і немає системної реформи - всі гучні і не занадто справи -лише епізоди .. Потрібні докорінні зміни в ДФС .. А поки таке буде повторюватися ".




Слідчі Генпрокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Зараз правоохоронці проводять санкціоновані обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи.
Як повідомляв ONLINE.UA, 21 березня в Сумській області затримали заступника голови Шосткинського відділу поліції, викритого у хабарництві. Під час обшуку у нього виявили десятки тисяч доларів і прапор Росії.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?