Великий сюрприз для Путіна: стало відомо про важливий вчинок Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Великий сюрприз для Путіна: стало відомо про важливий вчинок Трампа

Великий сюрприз для Путіна: стало відомо про важливий вчинок Трампа
Джерело:  Reuters

Коаліція на чолі з США по боротьбі проти терористів "Ісламської держави" забезпечила своїх сирійських союзників бронетехнікою. Допомогу отримали "Сирійські демократичні сили" (СДС) - альянс повстанців, що воює проти режиму Башара Асада, який підтримує президент Росії Володимир Путін. Кістяк СДС складають загони курдської самооборони.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters, представник СДС Талал Сіло зазначив, що за президентства Дональда Трампа США вони вперше отримали від США бронетехніку.
Повідомляється, що бронеавтомобілі і військові транспорти прибули чотири або п'ять днів тому.
Читайте також: Трамп створює привід для Третьої світової війни з Путіним - західні ЗМІ
Представник сирійської опозиції повідомив, що допомога була невеликою, проте розцінив її як "свідчення підтримки".
"Попередньо ми не очікували підтримки в цьому, ми розраховували на легку зброю і боєприпаси", - пояснив представник СДС.
"Є ознаки повної підтримки від нового американського лідера для наших сил", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ дізналися про важку хворобу союзника президента РФ Володимира Путіна, сирійського лідера Башара Асада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?