"Великий зефір": відома українка новим фото натякнула на свою вагітність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Великий зефір": відома українка новим фото натякнула на свою вагітність

"Великий зефір": відома українка новим фото натякнула на свою вагітність
Джерело:  Instagram

Відома українська  телеведуча Катя Осадча, чутки про вагітність якої не вщухають в мережі, опублікувала фото, на якому засвітила кругленький животик.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram провідною.
Осадча не афішує своє "цікаве" положення, проте останнім часом вибирає об'ємні наряди, щоб приховати помітні зміни у своїй фігурі.
Днями телезірка відвідала грандіозний "Viva! Бал", присвячений дню народження журналу Viva!. Осадча вибрала для заходу пишну сукню в підлогу з рюшами. Ніжно-блакитний наряд тільки підкреслив її вагітний животик.
Фото з заходу Катя розмістила в своєму мікроблозі, залишивши інтригуючий підпис: "Великий блакитний зефір".
Інтернет-користувачі мережі активно обговорюють вагітність Осадчої, помітивши зміни в її фігурі:
"Така вагітна, капець, підлогу терміну вже напевно пройшло", "Катя коли можна буде вже за вас порадіти?", "У жінки в такому положенні особлива енергетика. Мені здається справа не в змінах фігури. Просто люди відчувають", "Красуня наша вагітна! Щастя вам і вашій родині", - пишуть передплатники телезірки.


Нагадаємо, також  гостями вечора були: співачка Тіна Кароль, співачка Ольга Горбачова з чоловіком Юрієм Нікітіним, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, групи "Время и Стекло" та "НеАнгели" та інші знаменитості.
До слова, 33-річна Катя Осадча виховує сина Іллю від першого шлюбу з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком. Нещодавно  родина ведучої відсвяткувала 14-річчя хлопчика.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  відомий ресторатор та екс-суддя популярного шоу "МастерШеф" Микола Тищенко натякнув на те, що українська телеведуча Катя Осадча знаходиться в "цікавому" положенні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?