Великобританія жорстоко висміяла путінський авіаносець, котрий димить
Категорія
Світ
Дата публікації

Великобританія жорстоко висміяла путінський авіаносець, котрий димить

Великобританія жорстоко висміяла путінський авіаносець, котрий димить
Джерело:  Reuters

У Великобританії російський авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" обізвали "кораблем ганьби" і пообіцяли уважно за ним стежити.
Про це заявив міністр оборони Великобританії Майкл Феллон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Ми будемо уважно стежити за "Адміралом Кузнєцовим", поки він крадеться назад в Росію, кораблем ганьби, місія якого тільки посилила страждання сирійського народу", - заявив він.
Також Феллон зазначив, що британські збройні сили будуть відслідковувати кожен рух російської групи кораблів біля берегів Великобританії.


Читайте також: Угробив два літаки і димить назад: авіаносець Путіна знову став мішенню для жартів

Як повідомляв ONLINE.UA,  корабельна група на чолі з "Адміралом Кузнєцовим" вийшла з Росії 15 жовтня, при чому під час переходу з труби авіаносця йшов густий темний дим.

Ця особливість корабля викликала їдкі жарти у соціальних мережах щодо військової техніки росіян.

Нагадаємо також, що за два місяці, які "Адмірал Кузнєцов" знаходився біля берегів Сирії, він  втратив два військових літаки – один з них не зміг сісти на палубу, а другий приземлився вдало, однак пілотів підвели старі посадочні системи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?