Велкам ту Раша: затримання французького музиканта в Москві підірвало мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Велкам ту Раша: затримання французького музиканта в Москві підірвало мережу

Велкам ту Раша: затримання французького музиканта в Москві підірвало мережу
Джерело:  online.ua

У соцмережах обговорили і проіронізували над інформацією про  затримання лідера французького колективу Space Дідьє Маруані, який прилетів до Москви для підписання мирової угоди з російським співаком Філіпом Кіркоровим щодо порушення авторських прав.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


"Це вкрай смішна новина. Я так розумію, спочатку Кіркоров краде у Дідьє Маруані, класика і одного з основоположників електронної музики, пісню. Маруані намагається з Кіркоровим судитися і в ході переговорів вони приходять до мирової угоди і якоїсь компенсації. І замість підписання угоди і виплати компенсації, Кіркоров заманює Маруані в Москву, де пише на Маруані заяву про вимагання та його заарештовує міліція. Велкам ту Сов'єт Раша!", - прокоментував інцидент блогер Алекс Нойнец.



Олена Степова: "Прелестно! Боже, як прелестно! Раїса поза конкуренцією, однако!".


Viktor Bondar: "Так це ж просто прЕлЕстно! Чим більше затриманих іноземців в па*ашні - тим краще! І терміни їм всім вкотити по самі помідори! Може хоч тоді очі відкриються на те з ким вони хочуть "домовлятися".


Максим Ляшевський: "Посадити і відібрати всі пісні, бл**ть! :) І роздати бідним! Старший по роздачі - Лоза".


Alice Smahina: "Маруані зовсім не смішно. Сподіваюся цю новину поширить якомога більше інформагентств, в скарбничку розуміння, що ж таке насправді раша".


Viktoriya Donets: "Здається мені, що наступним етапом європейських санкцій буде заборона на в'їзд "представникам творчої інтелігенції" Московії. Філя очолить список))"



Арсен Ратушко: "У світі тільки дві речі не мають кордонів - Росія і людська дурість".


Anton Zheleznov: "Ну як ок не порівняти з методами раши. Філі треба заборонити в'їзд до Європи, а краще виїзд з Росії".


Roman Kurbatov: "Франції корисно знати що це таке - бути з Росією".


Володимир Варфоломєєв: "Дідьє Маруані затриманий за заявою Філіпа Кіркорова про вимагання. Які пристрасті через одну пісню!".


Pavel Soskov: "Вкрав і настукав. Ну не п....?"


sopp: "Які пристрасті? Просто шахраї кинули авторів, у яких вкрали і з якими вже домовились. Звичайна справа".


Dmitriy Zhiganov: "Схоже, Філіппушка хоче локалізуватися в Росії і позбутися маямських апартаментів. Не на того наїхав..."


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилася інформація, що Філіп Кіркоров дійсно заявив в правоохоронні органи щодо вимагання мільйона євро, але за фактом розслідування ще не було нікого затримано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?