Верховна Рада різко змінила свої плани - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Верховна Рада різко змінила свої плани - що відбувається

Верховна Рада різко змінила свої плани - що відбувається
Джерело:  online.ua

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков виступив з неочікуваною заявою - він розповів, що позачергове засідання Верховної Ради України відбудеться орієнтовно в понеділок, 13 квітня. За його словами, плани змінилися, тому засідання довелося перенести. Про це глава ВРУ розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Позачергове засідання трохи переміщене в часі. Воно відбудеться орієнтовно в понеділок", - заявив Дмитро Разумков 8 квітня.

За словами спікера парламенту, лише ввечері 8 квітня з'явився остаточний варіант змін до державного бюджету України, який підготувало Міністерством фінансів спільно з комітетами ВРУ.

"Після цього ми змогли його роздати нашим колегам, народним депутатам, щоб вони могли ознайомитися, вивчити документ, дати свої зауваження", - додав Дмитро Разумков.

Окрім того, очільник Ради наголосив, що ще відбудуться додаткові зустрічі і з представниками депутатських фракцій, і головами комітетів, щоб парламент розглянув і ухвалив максимально якісний документ. Дмитро Разумков підкреслив, що в ході засідання може бути розглянуто й інші законопроекти, але головним і першочерговим є зміни до бюджету.

Варто звернути увагу на те, що в партії "Слуга народу" розгорівся новий конфлікт — частина народних депутатів обурена заміною в антикризовому законі формулювання про звільнення від орендної плати підприємців - із "звільняється" на "може бути звільнений". Чимало нардепів зазначають, що вони за такі зміни не голосували та вимагають пояснень від Разумкова.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, депутатка із партії "Слуга народу" Тетяна Третьякова подала до українського парламенту законопроєкт, яким пропонується перевезти Конституційний суд України з Києва у Харків. Всі важливі подробиці - можна знайти тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?