Верховний суд Венесуели заблокував відставку друга Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Верховний суд Венесуели заблокував відставку друга Путіна

Верховний суд Венесуели заблокував відставку друга Путіна

Верховний суд Венесуели постановив, що депутати Національних зборів повинні зупинити  процедуру відсторонення президента Ніколаса Мадуро з посади, оскільки вона не передбачена в Конституції країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Таке рішення Верховний суд Венесуели ухвалив після того, як більшість депутатів парламенту визнали Мадуро таким, що «залишив свій пост в силу невиконання своїх обов'язків». Як передає телекомпанія Telesur, в заяві Верховного суду говориться, що законодавчий орган не має права приймати рішення, які не передбачені конституцією країни.
Читайте також: В країні-союзниці Путіна зупинили продаж Біг-Маків: немає хліба
Крім того, суд підтвердив свою позицію, висловлену в листопаді 2016 року, коли суд прийняв постанову і зобов'язав членів парламенту утриматися від декларування «політичної відповідальності» чинного президента Венесуели.
Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку жовтня президент Венесуели Ніколас Мадуро пообіцяв вручити своєму російському колезі Володимиру Путіну премію миру імені колишнього глави держави Уго Чавеса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?