Весілля українського мера-аристократа вразила мережу: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Весілля українського мера-аристократа вразила мережу: опубліковані фото

Весілля українського мера-аристократа вразила мережу: опубліковані фото
Джерело:  Gazeta.ua

Нащадок роду українських меценатів, мер Глухова 62-річний Мішель Терещенко 15 жовтня одружився з 38-річною Оленою Єскіною - головою громадської організації "Київ для киян", яка також була депутатом Київради.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Gazeta.ua.

Молоді побралися у Володимирському соборі, який побудували предки Мішеля.

Весільний лімузин яскраво-малинового кольору привіз пару до собору. Мішель Терещенко в темно-синьому смокінгу з чорними лацканами, білосніжній сорочці і з метеликом вийшов з лівих дверей, обійшов машину і відкрив дверцята з правого боку. Подав руку нареченій. На Олені були легкі білі туфельки і пишне весільне плаття з корсетом. Плечі і спина повністю відкриті. В руках був букет блакитних, жовтих і рожевих троянд - в тон синьо-жовтим кольорами, приколотим до лівої нагрудної кишені нареченого.

"Сукня для мене - не головне. Але моя бабуся дуже мене просила, щоби плаття обов'язково було, адже для мене це перше весілля", - сказала після вінчання дружина Мішеля Терещенка.

Заради дружини Мішель Терещенко змінив конфесію - прийняв православ'я. За словами жінки, тільки це змусило її прийняти прізвище чоловіка.

"Я не хотіла міняти прізвище, адже моє прізвище стало вже певним брендом. Однак Мішель перейшов у православ'я. Після цього я вже не могла йому відмовити", - сказала Олена.

Пара планує провести два тижні на морі.

У Мішеля Терещенка є квартира на столичній Оболоні. Новоспечена сім'я планує купити в столиці окремий будинок.

Деякі користувачі мережі щиро радіють за молодят, інші кепкують.

"Дуже красива пара. Мер Глухова Мішель Терещенко та колишня депутат Київради Хелен Єскіна. Це ще не королівське весілля, але вже близько. І ще добре, що вони своїм прикладом показують, що справжня любов не знає різниці у віці. Ми з котом ридаємо зараз від емоцій ", - написав блогер Антон Ходза.

Roksa Zubnayafeya: 38/62. Норм.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі підірвало весілля нардепа Михайла Гаврилюка.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?