Весняне оновлення по-домашньому: 5 головних девайсів
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Весняне оновлення по-домашньому: 5 головних девайсів

Весняне оновлення по-домашньому: 5 головних девайсів
Джерело:  online.ua

Весна – саме час почати те саме життя по-новому, про яке ви загадували бажання в новорічну ніч. Секрет здійснення бажань простий: потрібно йти до магазину і виконувати. І найчастіше це не так складно, як здається. Наприклад, у випадку з покупками бажаних товарів, головне – не упустити момент знижок і розпродажів. Про це і піде мова – як оновитися максимально вигідно, щоб почати жити максимально комфортно.

Хто головний на кухні?

Правильно. Холодильник. Він задає ритм усьому. Саме в ньому зберігаються продукти, якими ми харчуємося, і важливо, щоб зберігалися вони добре і якісно. Поки в магазинах найбільшого ритейлера побутової техніки діють знижки по акції Повний ціногриз, саме час оновити саме холодильник. Можна почати вибір з моделі HISENSE RB 438N4EC2 – цей холодильник не вимагає обслуговування. Він ідеально зберігає овочі і фрукти завдяки зоні свіжості, місткий і ергономічний, з економним споживанням електроенергії і ще безліччю плюсів. З таким девайсом на кухні буде абсолютно інша, краща енергетика.

Хто береже одяг?

Прання давно вже нікому не доставляє особливого клопоту – з тих пір, як з'явилися пральні машини. Але якщо вашій «пралці» більше п'яти років, рекомендуємо придивитися до нових моделей. Сучасні пральні машини, такі як BEKO WUE 6512 XAW, мають безліч нових функцій: більшу кількість режимів прання для всіляких видів тканини і ступенів забруднення, очищення речей від шерсті тварин, самоочищення барабану і багато іншого. А коли ще й знижка 900 грн – тут просто не можна не скористатися шансом придбати нову дбайливу «пралку».

Хто головний по чистоті?

Правильно. Пилосос. Миючий пилосос. Якщо в оселі є килими, то така модель – просто must have. Пилосос BOSCH BWD41740 оснащений широким набором функціональних насадок, завдяки яким прибирає плями і бруд на твердих підлогах, килимах і м'яких меблях. Також має спеціальний контейнер для дрібних деталей. Завдяки місткому резервуару для води (5 л), з цим девайсом можна буде очистити весь будинок за один раз.

Хто смачно приготує?

Електрогриль. Якщо ви стежите за сторіз зірок шоу-бізнесу, то точно бачили, що більшість з них харчуються здоровою їжею якраз за допомогою гриля. Якщо на кухні є такий прилад, як наприклад, TEFAL OptiGrill+ GC712834, то пара рухів – і здоровий обід або вечеря готові. М'ясо, риба, овочі ... Рецептів безліч. І виходить дуже смачно. А коли купуєш зі знижкою у 1500 грн, то це ще й дуже вигідно.

Хто зварить ароматний капучіно?

Кавомашина на вашій кухні – ось запорука відмінного ранку. Коли в будь-який час, без обмежень, можна отримати улюблений напій – це заряджає позитивом і налаштовує на позитивний лад. З безкоштовною доставкою і суттєвою знижкою зараз можна замовити кавоварку DeLonghi ECAM 22.110 B. Одночасно вона дозволяє готувати каву на дві чашки, а завдяки новій кнопковій панелі можна легко налаштувати необхідні параметри для улюбленого кавового напою. Також можна виставити потрібну ступінь міцності кави, жорсткості і температури води. Ви зможете створити свою ідеальну каву і насолоджуватися нею кожен день.

Іншу техніку і гаджети можна придбати за весняними знижками до мінус 50%. Детальніше в магазинах мережі Фокстрот та на foxtrot.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?