Весняний зорепад Ліріди: українцям підказали, як правильно загадати бажання
Категорія
Україна
Дата публікації

Весняний зорепад Ліріди: українцям підказали, як правильно загадати бажання

Весняний зорепад Ліріди: українцям підказали, як правильно загадати бажання

З 20 по 25 квітня українці можуть спостерігати унікальне астрономічне явище - зорепад Ліріди. Очікується, що пік зоряного потоку припаде на 22 квітня. Спостерігати найяскравіше зоряне шоу найкраще перед світанком, в самий темний час доби.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsweek.

Астрологи уточнили, що в 2018 році зорепад Ліріди буде мати невеликий метеорний потік, в порівнянні з минулими роками. При ясній погоді можна буде побачити не більше 20 падаючих зірок на годину. Спостерігати за унікальним небесним явищем найкраще за межами міста - там зорепад можна буде побачити неозброєним оком.

Експерти відзначають, що у зорепаду Ліріди змінна інтенсивність, тому точно дізнатися, скільки падаючих зірок вам вдасться побачити - неможливо. Астрологи рекомендують особливо ретельно підійти до загадування бажань, щоб не пропустити унікальний шанс втілити їх в життя.

Для загадування бажань на падаючі зірки Ліріди необхідно усамітнитися і запалити свічку. Саме бажання слід озвучити небу, а після загасити вогонь. У цей момент необхідно уявити, що ваше бажання вже виповнилося, тобто візуалізувати його - цей хід допоможе небесні сили схилити на свою сторону і залучити удачу при досягненні поставлених цілей.

Раніше ONLINE.UA показував, як на планеті проходило унікальне космічне явище, котре об'єднало супермісяць, кривавий і блакитний Місяць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?