Ветеран АТО зворушив спільною піснею зі співачкою зі США: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ветеран АТО зворушив спільною піснею зі співачкою зі США: опубліковано відео

Ветеран АТО зворушив спільною піснею зі співачкою зі США: опубліковано відео

Військовий льотчик Сергій Титаренко, який брав участь в боях в зоні АТО на Донбасі, записав зворушливу пісню зі співачкою зі США Аничкою Чеберенчик.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
Титаренко є автором пісні «Настане мирний час», яка була записана в рамках соціально-мистецького проекту «Пісні війни». Музику до пісні написала співачка зі США Аничка Чеберенчик. Вони разом і записали її.
За словами Титаренко, суть пісні в тому, щоб нагадати тим людям, які вже звикли до війни, що роботи ще багато і розслаблятися рано.
Читайте також: Чого нам не вистачає? Капелан з АТО емоційно дав рецепт порятунку України
Ветеран АТО був поранений в червні 2014 року. Вертоліт, в якому він летів разом з командиром, під Слов'янськом був збитий ракетою бойовиків. Титаренко отримав численні травми, пройшов операції і реабілітацію за кордоном, і зараз пересувається в інвалідному візку.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося відео жорстоких боїв в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?