Ветерана війни Антоненка підозрюють у вбивстві Шеремета - з'явилася реакція ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Ветерана війни Антоненка підозрюють у вбивстві Шеремета - з'явилася реакція ЗСУ

Ветерана війни Антоненка підозрюють у вбивстві Шеремета - з'явилася реакція ЗСУ
Джерело:  online.ua

12 грудня українські правоохоронці вручили підозру та затримали ветерана війни на Донбасі та відомого музиканта Андрія Антоненка (Riffmaster) - вказано, що чоловіка підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. У Збройних силах оперативно відреагували на його затримання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне повідомлення Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

"Сержант Антоненко Андрій Сергійович проходить військову службу за контрактом в лавах Сил спеціальних операцій з липня 2017 року, в Командуванні ССО з червня 2019 року", - йдеться в повідомленні ЗСУ.

Окрім того, Командування наголошує, що за час проходження служби поведінка Антоненка характеризується як позитивна. Також у ЗСУ акцентували увагу на тому, що готові сприяти проведенню об’єктивного розслідування та "надавати слідству необхідну інформацію з метою встановлення істини".

Нагадаємо, Андрій Антоненко - це відомий український рок-музикант під ніком Riffmaster, який також був волонтером і завжди допомагав армії під час війни на Донбасі. Згодом чоловік підписав контракт зі Збройними силами і пішов служити у Сили спецоперацій. Що цікаво, Антоненко є автором пісні "Тихо прийшов, тихо пішов", яка стала неофіційним гімном підрозділу Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Слідство стверджує, що Антоненко був разом із Юлією Кузьменко біля дому Шеремета напередодні вбивства. Начебто саме тоді волонтерка заклала під авто журналіста вибухівку.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський виступив у четвер, 12 грудня, на брифінгу слідства у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?