Ветерани АТО закликають зупинити діяльність російських лотерейних компаній в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ветерани АТО закликають зупинити діяльність російських лотерейних компаній в Україні

Ветерани АТО закликають зупинити діяльність російських лотерейних компаній в Україні
Джерело:  Еспресо

Керівництво Міністерства фінансів України спеціально зберігає ринок в тіні, створюючи умови для грального бізнесу країни-агресора, прибуток від якого йде на фінансування армії, заявляє ветеран АТО, Олег Кудіс.


Про це йдеться в матеріалі  Espreso.tv.


«Не тільки судячи по Києву, я лікуюся останні 2 роки, я їжджу по Україні, по лікарнях, я в кожному місті України бачу таку тенденцію, дуже багато ігрових залів. Можна іноді на одній зупинці годі й шукати магазин, а будуть гральні апарати. Мені здається, їх стало більше. Може я раніше не помічав, але зараз їх дуже багато стало. Взагалі ліцензування вони давно повинні були пройти, всі ці компанії, не тільки російські, при тому, що, якщо не помиляюся, у нас проти російських компаній санкції. Мені здається, це ще при Януковичі почалося, і теперішніми чиновниками прикривається. Міністерство фінансів тримає мільярди в тіні, і ці кошти йдуть країні-агресору. Ми з Росією воюємо, а виходить, що одні воюють, а інші несуть гроші на патрони», - розповів доброволець АТО.



У свою чергу політолог Олег Саакян зазначає: «По-перше, є лотерейний бізнес, який є легальним, і на якому присутній російський капітал. Це може обурювати. З іншого боку, є незаконний гральний бізнес, який сьогодні «кришується», і в зоні якого діють ті інструменти, які повинні бути закриті. Всі ці автомати продукують великий обсяг «чорного кешу», який може бути використаний в будь-якому напрямку, в тому числі і політичними елітами».



З метою наповнення державного бюджету України та недопущення фінансування армії агресора в умовах воєнного протистояння необхідно створити нові ліцензійні умови ведення лотерейного бізнесу, говориться в матеріалі Espreso.tv.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?