Ви – найкрутіші люди: іноземні морпіхи звернулися до українців
Категорія
Світ
Дата публікації

Ви – найкрутіші люди: іноземні морпіхи звернулися до українців

Ви – найкрутіші люди: іноземні морпіхи звернулися до українців
Джерело:  online.ua

Станом на сьогодні чимало іноземних військових приїхали в Україну, щоб допомогти нашим Збройним Силам чинити опір російським загарбникам. Вони вже встигли поділитися своїми враженнями від побаченого та навіть звернулися до мирних українців.

Джерело: "24 Канал"

Іноземні морпіхи пообіцяли воювати з українцям аж до перемоги

Іноземні морські піхотинці звернулися до українських громадян - вони не приховують, що вражені хоробрістю не тільки бійців Збройних Сил нашої країни, а й незламністю простих мирних українців, які чинять опір ворогу навіть ціною власного життя.

Я ніколи на власні очі не бачив більш сильних і войовничих людей будь-де у світі. Ви – хоробрі та безстрашні воїни. Не здавайтеся й ми зробимо все від нас залежне, аби вибити цих росіян якомога далі, – сказав один з морпіхів.

Він також звернув увагу на те, що це війна не тільки за незалежність України, а й за свободу усієї Європи.

Українці – найкрутіші люди, яких коли-небудь зустрічав. Вони надихають мене та моїх побратимів битися за них. Ми повернемо Україні землю, яку російські свині вважають своєю,– пообіцяв один з воїнів.

За словами інозенмих морпіхів, Україну зараз дійсно потужно підтримує уся міжнародна спільнота.

Якщо російські свині й далі лізтимуть сюди – ми продовжимо їх убивати. Український народе, ми підтримуємо тебе,– звернулися вони до українців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?