"Ви перші почали": Кремль висунув США гучне звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ви перші почали": Кремль висунув США гучне звинувачення

"Ви перші почали": Кремль висунув США гучне звинувачення
Джерело:  online.ua

Влада РФ не втомлюються переконувати міжнародну спільноту, що США першими почали порушувати норми Договору РСМД. І хоч доказів росіяни не мають, в Кремлі уже перейшли до погроз відновити гонку озброєння, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Так, президент РФ заявив, що на будь-які дії Штатів Росія буде відповідати "дзеркально".

"Наша відповідь буде дзеркальною. Американські партнери оголосили про те, що вони припиняють свою участь в договорі, і ми припиняємо. Згоден з пропозицією Міністерства оборони про початок робіт по приземленню «Калібру» та відкриття нового напрямку створення гіперзвукової ракети", - каже очільник Кремля.

Варто зазначити, що ймовірне припинення дії угоди з тривогою сприймають у Брюсселі. На тлі нової загрози у Європі почали думати, як захиститися, якщо гонку озброєнь відновлять.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США завод з виробництва ядерної зброї Pantax почав роботу над першим серійним зразком ядерної боєголовки малої потужності W76-2. Їх виготовляють для балістичних ракет в рамках нової ядерної стратегії Пентагону, ініційованої адміністрацією Дональда Трампа в 2018 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  експерт заявляв, що Росія активно готується до ядерної війни з США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?